TVRDI DA NIJE ISTINA

Srpski mediji pišu da Bebi Dol jede u pučkoj kuhinji, javila se i ona sama: 'Brinem o obitelji i majci'

03.06.2023.
u 10:25

Pjevačica je negirala navode da odlazi u pučku kuhinju, a za medije je progovorio i njezin najbolji prijatelj koji tvrdi da je Bebi udana za Amerikanca koji ima plaću 4000 eura, a i da je nedavno naslijedila stan od 200 kvadrata

Pjevačica Dragana Todorović (60), poznatija pod umjetničkim imenom Bebi Dol, nekada je bila jedna od najpoznatijih jugoslavenskih izvođačica, a u posljednje vrijeme u javnosti se uopće ne pojavljuje. Bebi Dol navodno je upala u ozbiljne financijske probleme, a kako pišu srpski mediji, u nekoliko je navrata viđena i u pučkoj kuhinji kako uzima hranu. 

Jedan od volontera navodno ju je vidio više puta kako tamo uzima obrok. - Dva ili tri puta je Bebi ovdje dolazila po hranu. Nisam siguran je li obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, budući da ima slučajeva da netko uzima hranu za nekoga tko nije u mogućnosti sam doći. Jako se promijenila fizički. Dosta je smršavjela, djelovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš djelovalo tužno - rekao je za srpski Blic. 

Dan nakon što je ova vijest preplavila medije u regiji javila se i sama Bebi Dol koja tvrdi da ništa od navedenog nije istina. 

- Evo me u svom kraju u svojoj lijepoj kući, ne bi me bilo sram i da sam bila u pučkoj kuhinji ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj obitelji, majci, i ne znam odakle ljudima tako nešto - rekla pjevačica za Blic. U njezinu obranu stao je i najbolji prijatelj pjevačice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije