Španjolci: Raspao se odnos Reala i Modrića, Luka je ljut

31.03.2023.
u 21:22

Luka Modrić još nije produljio ugovor s madridskim Realom. Kapetan hrvatske reprezentacije ugovor ima do kraja sezone, a Real odugovlači s novim ugovorom, piše SK.

 

“Dobar odnos koji je oduvijek postojao između Reala i Luke Modrića počinje se kvariti. Razlog distanciranja je to što mu klub koji nije ponudio novi ugovor, čak nije ni započeo razgovore oko produljenja suradnje”, piše katalonski Sport.

“Hrvat je ljut na klub jer ga dva mjeseca prije kraja sezone nitko nije nazvao da porazgovara o novom ugovoru. Modrić je uzrujan jer za razliku od Benzeme, Kroosa, Nacha ili Asensija s njim uopće nije razgovarano. Real želi pojačati vezni red i o tome ovisi hoće li zadržati Modrića i Ceballosa, a i jedan i drugi imaju zanimljive ponude drugih klubova.”

Katalonci navode i da Real ima razloge ljutiti se na Modrića. “U Madridu su bijesni jer je Hrvat s 37 godina odigrao 180 minuta za reprezentaciju u samo tri dana. I to uoči uzbudljive završnice sezone koja čeka Real. Ako ne napusti reprezentaciju, Modrić neće dobiti novi ugovor”, stoji u tekstu Sporta. Nedavno je Modrić izjavio da Real ne uvjetuje njegovo igranje za reprezentaciju.

U posljednje vrijeme Modrića se sve više povezuje s odlaskom u Saudijsku Arabiju, točnije Al Nassr u kojem igra njegov bivši suigrač Cristiano Ronaldo. Portugalac ondje zarađuje oko 200 milijuna eura godišnje, a ogroman novac mogao bi u istom pravcu usmjeriti i Modrića. Kapetan hrvatske reprezentacije je u Realu od 2012. godine.

Komentara 1

PO
pocrn
18:16 01.04.2023.

real bi najurio Modrica jos prije pet godina, pak nestasica novaca je pereza primorala na stednju , tako da modric nema zasto biti ljut….igrao je u realu na kredu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?