SULUDO I OPASNO

Snimka koja ledi krv u žilama: 19-godišnjak na najvišoj hrvatskoj termoelektrani izvodio zgibove

24.10.2020.
u 14:59

Nakon što se popeo na vrh termoelektrane u Plominu, Adam Lockwood odmarao je šest sati, a onda se primio za rub te je izvodio zgibove

Ovo sam ja dok oslonjen na vrhove prstiju visim sa 340-metarskog stupa - napisao je svojim pratiteljima 19-godišnjak iz Manchestera koji se popeo na najvišu građevinu u Hrvatskoj. Suludi pothvat kojim se pohvalio na društvenim mrežama, samo je jedan u nizu.

Nakon što se popeo na vrh termoelektrane u Plominu, Adam Lockwood odmarao je šest sati, a onda se primio za rub te izvodio zgibove.

- Vjerovali ili ne, od ovakvihstvari uopće ne dobivam adrenalin. Dobivam tek sitnu stimulaciju u mozgu što mi otežava pronalazak stvari koje bi mi stimulirale um - napisao je 19-godišnjak u opisu snimke objavljene na Instagramu.

- Uspon me dosta umorio što mi je malo otežalo izvođenje zgibova, ali stao sam prije nego što je bilo previše. Rekao bih da je ovo prilično cool za najvišu visinu na kojoj sam bio dosad - dodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?