MLAĐAHNA GLUMICA

Slavna glumica (56) koja intrigira skandalom s obiteljskim nasljeđem pozirala na luksuznoj jahti i istaknula vitku liniju

06.08.2022.
u 18:48

Osim što se proslavila ulogama u hitovima poput "Austin Powers" ili "Začaran", Elizabeth je razvila i poslovno carstvo, zahvaljujući svojoj ljubavi prema plaži i uživanju na suncu glumica ima i svoju marku kupaćih kostima i popratne odjeće.

Britanska glumica Elizabeth Hurley (56) svakom novom fotografijom ili videom na društvenim mrežama oduševi svoje pratitelje koji se ne mogu načuditi mladolikom izgledu popularne glumice.  Na Instagramu je sad pokazala kako uživa na odmoru na luksuznoj jahti, a pritom je pokazala i svoju zadivljujuću figuru u plavom bikiniju.


"Samo postaješ bolja", "Pogledaj se..", "Sjajna si žena", "Izgledaš sjajno", "Prekrasno tijelo", pisali su joj oduševljeni pratitelji.  Osim što se proslavila ulogama u hitovima poput "Austin Powers" ili "Začaran", Elizabeth je razvila i poslovno carstvo, zahvaljujući svojoj ljubavi prema plaži i uživanju na suncu glumica ima i svoju marku kupaćih kostima i popratne odjeće. A osim što, kako tvrdi, sama dizajnira komade, ona ih uglavnom i sama reklamira.  Inače, prošle godine javnost je zainteresirao skandal s nasljedstvom koje je uskraćeno njezinom sinu Damianu Hurleyju (20), kojeg je dobila s pokojnim poduzetnikom Stephenom Steveom Bingom. Naime, očeva obitelj dvaput ga je odbacila. Mladi maneken neće naslijediti ni novčića iz zaklade obitelji Bing jer tako žele njegov djed, milijarder Peter Bing i teta Mary, čije će dvoje djece naslijediti sav obiteljski imetak. Također, nisu izrazili želju ni upoznati ga otkako se rodio. Razlog je obiteljsko nasljedstvo, pusti milijuni funta koje je Damian s polusestrom Kirom (23) trebao naslijediti iz zaklade obitelji Bing. Naime, sud u Los Angelesu nedavno je uvažio žalbu njegova djeda, milijardera Petera Binga (90) i poništio prethodnu sudsku odluku prema kojoj je mladić trebao dobiti oko 250 milijuna dolara, a jednak iznos trebao je pripasti njegovoj polusestri, rođenoj iz veze Stevea Binga i tenisačice Lise Bonder Kerkorian.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?