premijer liga bih

Sjajna igra Širokog: Slavili u Trebinju protiv Leotara

06.11.2021.
u 16:16
Nogometaši Širokoga Brijega pobijedili su Leotar 3:1 u susretu 16. kola Premijer lige BiH igranom u subotu na stadionu Police u Trebinju.

Gosti su u prednost došli u 15. minuti kada je Tonći Mujan s ruba šesnaesterca majstorski pogodio lijevom nogom u suprotni kut Leotarovih vrata, prenosi Jabuka.tv.

U 24. minuti kapetan Božo Musa je pogodio za 2:0, no sudac Adis Mulahasanović poništio je pogodak zbog prekršaja u napadu iako je prvotno pokazao na centar.

Pred sam odlazak na poluvrijeme, točnije u 42. minuti, Leotar je izjednačio na 1:1 preko Miloša Aćimovića koji je lagano plasirao loptu pored vratara Miškića na ubačaj Asima Zeca.

Širokobriježani su ponovno došli u vodstvo u 56. minuti. Kristijan Medić je izašao sam pred vratara Vukanovića i lagano pogodio za 2:1.

Izabranici trenera Jure Ivankovića pitanje pobjednika riješili su u 71. minuti kada je Ivan Ikić matirao trebinjskog vratara nakon jedne brze kontre za konačnih 3:1.

U 17. kolu Široki Brijeg ide u goste Veležu dok će Leotar put Mokrog Doca gdje ih očekuje dvoboj s Posušjem.

Leotar: Vukanović – Milović (od 86. Zečević), Đurić, Arsić, Čolić (od 46. Mikić)- M. Perišić (od 66. Andrić), Sekulović, Maksimović, Todorović (od 46. Paranos), Zec – Aćimović

Široki Brijeg: Miškić – Medić (od 68. Paponja), Obšivač, Musa, Jurić – Ćavar, Brekalo, Blagaić (od 68. Ikić) – Mujan (od 90. Lasić), Vukoja (od 85. Mašić), Lukić (od 90. Llanos).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?