loše materijalno stanje

Sindikat Agencije za lijekove BiH traži veće plaće

17.02.2019.
u 18:02

Stručno vijeće Agencije za lijekove BiH idućeg tjedna raspravljat će o povećanju plaća zaposlenicima, ali Sindikat Agencije izražava nezadovoljstvo jer će se, prema njihovim saznanjima, predlagati selektivno uvećanje plaća u samo određenim sektorima Agencije.

Predsjednik Sindikata Ramo Rustemović govori kako su radnici spremni na štrajk ako svi zaposleni ne dobiju povećanje plaća.

“Oštro se suprotstavljam takvom prijedlogu i ne želim da se nepravda ispravlja novom nepravdom koja će u konačnici dovesti do nezadovoljstva ljudi i suprotstavljenosti određenih sektora koji su bitni u funkcioniranju Agencije. Svaki zaposlenik u Agenciji zaslužuje bolji materijalni status. Predlažem, ako postoji zakonsko uporište, da svi zaposleni dobiju povećanje plaća. Ako se u skorije vrijeme ne poboljša materijalni status zaposlenih, bit ćemo prinuđeni na štrajk. To nam nije cilj te molimo sve one koji odlučuju o ovim pitanjima da ozbiljno pristupe realizaciji danih obećanja”, kazao je Rustemović za Klix.ba .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?