Naslovnica Vijesti

Sastanak Gradonačelnika i mještana oko odlaganja i zbrinjavanja otpada

12. srpnja 2019. u 15:53 0 komentara 28 prikaza

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina, načelnik Odjela za financije i nekretnine Izet Šahović, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić i šef Službe za komunalne poslove Stjepan Šaravanja održali su danas sastanak u prostorijama JP Deponije s predstavnicima mještana koji žive u blizini sanitarne deponije J.P. "Deponija".

Sastanku su bili nazočni i predstavnici Mjesne zajednice Vrapčići, inicijative građana „Jer nas se tiče“, JP Deponija i predstavnik federalnog urbanističko-ekološkog inspektorata Ejup Salkić.

Na sastanku je potvrđena vrlo dobra suradnja u cilju kvalitetnog rješavanja problema odlaganja otpada, a gradonačelnik Bešlić i svi sudionici sastanka konstatirali su kako postoji evidentan napredak u odlaganju i zbrinjavanju otpada na deponiji, a što je svakako i plod ovih sastanaka i suradnje koja je dogovorena proteklog mjeseca u Gradskoj vijećnici.

Gradonačelnik Bešlić je zahvalio građanima na aktivnom sudjelovanju u unaprjeđenju sustavnog i ekološki prihvatljivog zbrinjavanja otpada te naglasio kako se samo zajednički i može doći do cilja, odnosno kvalitetnog životnog okruženja kako za građane koji žive u blizini Deponije tako i za sve građane Mostara.

Kako je i ranije dogovoreno, sastanci na ovu temu nastavit će se održavat, a javnost će o rezultatima i dogovorima s tih sastanaka biti pravodobno informirana.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.