ubojstvo

Sarajevo: Ubijen maloljetni mladić, uhićeni na kriminalističkoj obradi

25.08.2019.
u 20:30

Jedna osoba je ubijena, druga ozlijeđena, a dvije su uhićene i predane u nadležnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽS. To je rezime brutalnog ubojstva koje se oko 19 sati u nedjelju dogodilo u naselju Vojničko Polje u Sarajevu.

"Uviđaj je završen", rekla je za Klix.ba glasnogovornica Tužiteljstva ŽS Azra Bavčić.

Dvije osobe koje se sumnjiče za sudjelovanje u incidentu u kojem je smrtno stradao jedan maloljetnik su privedene u prostorije MUP-a ŽS, a nad njima će se tijekom noći izvršiti kriminalistička obrada.

Oni će sutra biti predani u nadležnost Županijskom tužiteljstvu gdje će biti ispitani, a nakon čega će tužitelj sudu predložiti daljnje mjere u cilju rasvjetljavanja ovog nemilog slučaja koji je uznemirio stanovnike glavnog grada BiH.

Ozlijeđeni muškarac se nalazi na KUM-u gdje će biti utvrđen stupanj zadobijenih ozljeda. Tijelo stradalog je oko 22 sata odvezeno sa mjesta ubojstva.

Podsjetimo, napad se dogodio oko 19 sati kada je jedna osoba zbodena u predjelu vrata te je iskrvarila na ulici. Policija je blokirala kompletnu ulicu sve do završetka uviđaja koji je okončan oko 22:30 sati.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije