Kozarac

Samohranoj majci troje maloljetne djece gradi se kuća

28.11.2020.
u 13:42

Samohrana majka Semina Softić iz Kozarca, koja je tijekom posljednje trudnoće ostala bez supruga koji je nesretnim slučajem izgubio život, nastavila je brigu o dvije kćerke i sinu, dane provodeći u jako trošnoj kući sa drugim članovima obitelji.

Tražila je pomoć kako bi osigurala krov nad glavom za svoju djecu, te se molbom obratila i Federalnom ministarstvu raseljenih i prognanih osoba, nakon čega je uslijedio pozitivan odgovor.

Federalni ministar raseljenih i prognanih osoba Edin Ramić je kazao da ga je jako pogodila i rastužila priča obitelji Softić.

- Odmah smo prikupili potrebnu dokumentaciju i odobrili smo sav materijal za jednu tipsku obiteljsku kuću. Sretni smo jer vidimo temelje, novi dom i novi život za obitelj Softić - kazao je ministar Ramić.

Susjedi su također izašli u susret kako bi pomogli Semini i njenoj djeci, tako da se puno Prijedorčana, posebno Kozarčana, odazvalo akciji kako bi osigurali sredstva za ugradnju građevinskog materijala, saopćeno je iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

- Izgradnja je počela i nećemo stati dok Semina i njena djeca ne usele u svoj dom. Suradnja Ministarstva i nas povratnika se još jednom pokazala uspješnom. Moramo zahvaliti svima. Jedva čekamo da se radovi završe. Briga obitelji Softić je briga svih nas - poručila je Seminina susjeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?