UZ MARGOT ROBBIE

Ryan Gosling mogao bi tumačiti ulogu Kena u novom filmu o kultnoj Barbie lutki

23.10.2021.
u 20:14

Ryan Gosling mogao bi glumiti Kena u predstojećem filmu zasnovanom na kultnoj Mattelovoj lutki i tako se priključiti Margot Robbie koja će glumiti upravo Barbie

Prema Deadlineu i The Hollywood Reporteru, glumac iz "La La Landa" je u "konačnim pregovorima" za preuzimanje uloge. Mediji su objavili da je Gosling prvotno odbio ulogu u filmu zbog svog gustog rasporeda, ali je kasnije ipak iskazao interesiranje nakon što je projekt odložen, a studio je "ostao uporan" u pogledu njegovog sudjelovanja.

Film "Barbie" producirat će Margot Robbie i njena producentska kuća LuckyChap Entertainment, a glumica će istovremeno igrati glavni lik. Mattel Films i Warner Bros će također producirati film.

Greta Gerwig i Noah Baumbach, dvojac poznat po neobičnim dramama koje vole kritičari, napisali su scenario za projekat, a Gerwig će se naći i u ulozi redateljice.

Detalji radnje za sada su nepoznati, ali s obzirom na Gerwigino iskustvo u režiji, može se očekivati kako ovo neće biti tipičan pogled na priču o lutki.

Kada se radi o Goslingu, ova uloga bi mogla biti jedna od zanimljivijih u posljednjih nekoliko godina i sigurno će obradovati obožavatelje koji nisu sigurni oko toga što mogu očekivati od ovog projekta.

Glumac nominiran za Oscara nedavno je završio produkciju Netflixovog akcijskog filma "The Gray Man" u režiji braće Russo, u kojem glumi uz Chrisa Evansa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?