Sastanak u Vladi HBŽ

Razgovori o razvoju poljoprivrede, socijalnog sektora i obrazovanja

19.01.2021.
u 13:41

Trilateralna suradnja između Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, države Izrael i tri županije u Bosni i Hercegovini koje su naslonjene na teritorij Republike Hrvatske najdužom granicom, a to su Hercegbosanska županija, Zapadnohercegovačka i Posavska županija, bila je tema sastanka kojega su predstavnici Vlade HBŽ održali sa općinskim i gradskim načelnicima. 

S tim u vezi rečeno je kako se razgovaralo o tri smjera zajedničke suradnje, razvoju poljoprivrede naslonjenom na melioraciju polja Cetinskog sliva, razvoju socijalnog sektora i obrazovanju. 

Nakon što se održe i dodatni radni sastanci s predstavnicima ostalih zainteresiranih strana, do početka veljače, kad je planiran službeni posjet predstavnika Izraela i Republike Hrvatske, bit će pripremljen zajednički Projekt trilateralne suradnje, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Vladu HBŽ na tom sastanku predstavljali su premijer Ivan Vukadin, ministri financija i poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Draško Dalić i Božo Perić, te pomoćnica tajnika Vlade za razvoj, Ivana Mišković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?