gradonačelnik Banje Luke

Radojičić: Nije još vrhunac epidemije, nema popuštanja

06.04.2020.
u 10:56

Stanje u Banjoj Luci kada je u pitanju koronavirus je pod kontrolom, zahvaljujući preventivnim i mjerama ograničenja, ali još uvijek se nije dostigao vrhunac epidemije i nema popuštanja – rekao je gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić.

Danas je mjesec dana od kako je u Banjoj Luci registriran prvi oboljeli od koronavirusa u tom gradu, a Radojičić je naveo kako je RS i dalje u fazi linearnog, a ne eksponencijalnog rasta epidemije.

- Još uvijek imamo potpunu kontrolu nad svim domaćim klasterima i osobama koje su u prvom kontaktu s oboljelima – rekao je Radojičić nakon sjednice gradskog Stožera za izvanredne situacije i naglasio kako je neophodno da se građani disciplinirano pridržavaju svih dosadašnjih mjera.

Upozorio je kako sve osobe koje dolaze iz inozemstva u RS moraju ići u lokalne karantine na 14 dana, po čijem izlasku će biti testirani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?