Mostar

Projekcija filma koji će vas nasmijati i podsjetiti kako je obitelj najveće bogatstvo koje imate

01.12.2022.
u 12:44

„Proslavimo blagdan u miru“ – film španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela svoju bh. premijeru imat će 7. prosinca 2022. godine u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

U filmu se govori o dolasku obitelji u kuću na osami s namjerom da “u miru” proslave božićne blagdane. No, roditelji se stalno svađaju, otac sa sobom vuče posao koji ga tlači, a kad njihovo troje djece iz razgovora načuju da se roditelji nakon blagdana namjeravaju razvesti – odluče preuzeti stvar u svoje ruke.

„Ove smo se godine ponašali jako loše, ali naši su se roditelji ponašali još gore. I za njihovo dobro morali smo ih kazniti“, riječi su troje djece koja će kroz pjesmu i smijeh dovesti svoje roditelje do ludila, ali i osnažiti njihovu bliskost i obiteljsko zajedništvo. 

Najveća vrijednost filma, po riječima samog redatelja, ogleda se u činjenici da nakon gledanja dobijete novu snagu za svoj život i za borbu oko dobra u svojoj obitelji. Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača od 1. prosinca 2022. godine, svaki radni dan od 13 do 18 sati. Sve informacije kao i rezervacije možete dobiti na kontakt broj 063 940 584. Dio sredstava od prodaje ulaznice bit će doniran Humanitarnoj zajednici „ Pomozi mojoj nevjeri“ iz Mostara.

Broj mjesta je ograničen, pa stoga požurite po ulaznicu kojom ćete pokloniti sebi najljepši poklon ovog Božića, smijeh i radost obiteljskog zajedništva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije