Vrijeme

Prognoza vremena za naredna četiri dana

15.08.2018.
u 09:47

Danas prijepodne ponegdje je moguća slaba kiša ili lokalni pljusak. Poslijepodne i u večernjim satima u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne s pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini poslijepodne lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature od 14 do 20, a dnevne od 23 do 33 °C.

U četvrtak u Bosni umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini sunčano uz umjeren porast naoblake poslijepodne. Poslijepodne i u večernjim satima u centralnim, istočnim, sjeveroistočnim i jugozapadnim područjima Bosne, kao i na sjeveru i sjeveroistoku Hercegovine se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature od 13 do 19, a dnevne od 26 do 34 °C.

U petak se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Poslijepodne umjeren porast naoblake u centralnim, zapadnim i istočnim područjima Bosne, na sjeveru i sjeveroistoku Hercegovine lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature od 14 do 20, a dnevne od 28 do 34 °C.

U subotu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodnevni lokalni pljuskovi su mogući na istoku i jugoistoku Bosne, kao i na istoku Hercegovine. Jutarnje temperature od 14 do 20, a dnevne od 27 do 34 °C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije