POLICIJA PROVODI ISTRAGU

Profesorici zadarske srednje škole netko tijekom nastave ulio dezinficijens u bocu vode

10.06.2021.
u 13:03

– Policija je provela istraživanje, nadamo se da će utvrditi tko je počinitelj, a nas kao mirnu školu ovo je šokiralo – rekla nam je ravnateljica Marija Bakmaz.

Jučer se u Školi primijenjene umjetnosti u Zadru dogodio događaj koji je mogao završiti tragično. Naime, oko 17 sati profesorici u zadarskoj srednjoj školi nakon što je na trenutak izašla iz učionice netko je, najvjerojatnije učenik, ulio dezinficijens u bocu vode nakon čega je profesorica popila gutljaj i potom zatražila liječničku pomoć.

– Profesorica je završila na hitnoj pomoći i srećom se nije dogodila tragedija – rekla nam je ravnateljica škole Marija Bakmaz dodajući kako je profesorica odmah nakon gutljaja primijetila da je netko ulio otrovnu tekućinu u bocu vode i odmah je zatražila pomoć.

– To se dogodilo u razredu oko 17 sati i riječ je o polaznicima trećeg razreda srednje škole. Šokirani smo. Policija je provela istraživanje, nadamo se da će utvrditi tko je počinitelj, a nas kao mirnu školu ovo je šokiralo – rekla nam je ravnateljica Marija Bakmaz.

Zadarska policija nije jutros izvijestila javnost o ovom događaju, a na naše telefonske pozive nisu odgovarali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?