bolna prevara

'Priznala je da me prevarila i više joj ne vjerujem. Ne mogu je ostaviti, ali ne mogu ni živjeti s njom'

Shutterstock
18.07.2019.
u 21:45

Nakon što je slučajno otkrio da ga je žena prevarila više joj ne može vjerovati. Ne želi je ostaviti, ali jednako tako i ne može živjeti s njom, a za savjet je pitao terapeutkinju.

Jedan muškarac je sasvim skučajno otkrio da ga njegova žena vara. Obećala mu je da se više neće ponoviti, ali on joj ne vjeruje. Za savjet je pitao Deidre, terapeutkinju s portala The Sun. 

"Imam 41 godinu, a moja žena će uskoro napuniti 40 i ima sina iz prijašnje veze. Ona i ja nemamo djece, ali sam mislio da smo bez obzira na to sretni."

Počeo je primjećivati kako mu žena sve kasnije dolazi kući s posla pa joj je jednom prilikom pogledao mobitel i pronašao zanimljivu poruku.

"Vdio sam da se dopisuje s kolegom i dalo se naslutiti da će uskoro imati seksualne odnose. Pitao sam je o tome i priznala je da me prevarila, ali je rekla da se neće ponoviti i molila me za oprost. Sada joj više ne vjerujem. Osjećam se kao da je ne mogu ostaviti, ali jednako tako i ne mogu živjeti s njom."

Deidre mu je savjetovala: "Oboje morati otkrili razlog zašto je došlo do prevare. Ako zajedničkim snagama radite na boljem braku, s vremenom ćete i steći povjerenje. Postoje li možda neki problemi koje još niste riješili? Možda želite razgovarati o vlastitoj djeci."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije