KONJIC

Pripreme za Smotru izviđača FBiH na Boračkom jezeru

26.09.2023.
u 14:18

Predstavnici Saveza izviđača Federacije Bosne i Hercegovine u okviru priprema za Smotru izviđača FBiH koja bi se trebala održati od 15. do 22. srpnja 2024. godine na Boračkom jezeru, u utorak su posjetili Konjic gdje su se sastali s gradonačelnikom Osmanom Ćatićem i predstavnicima Odreda izviđača Neretva Konjic.

"Pripremamo se za jedan od najvećih izviđačkih događaja na Boračkom jezeru koji će, kako je planirano, okupiti od 800 do 1.000 izviđača iz BiH, regije i Europe. U tim pripremnim aktivnostima očekujemo podršku Grada Konjica, jer planiramo napraviti smotru za pamćenje s različitim aktivnostima", kazao je predsjednik Saveza izviđača FBiH Nermin Zagorčić.

Dodaje kako su oduševljeni prijemom i potvrdom gradonačelnika da će biti podrška ovom značajnom projektu za izviđačke organizacije iz BiH, priopćeno je iz Grada Konjica.

"Veliki je posao pred nama, ali mislimo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti odgovoriti ovom izazovu", istaknuo je Zagorčić.

Podsjetio je i na uspješnu dugogodišnju suradnju s gradonačelnikom Ćatićem i Odredom izviđača Neretva Konjic.

"Smatramo da Konjic ima jednu od najuspješnijih izviđačkih organizacija koja ima jaku upravu i od njih u ovom projektu očekujemo najveću pomoć", naglašava Zagorčić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?