projekt

Prijavi‌ ‌se!‌ ‌Studenti‌ ‌za‌ ‌"Smart‌ ‌Campus"‌ ‌

22.02.2020.
u 12:36

Prezentacija rješenja u okviru projekta “Smart Campus uz pomoć NB-IoT tehnologije, putem mreže HT Eronet-a” je projekt natjecateljskog karaktera. Osnovni cilj projekta je potaknuti studente na praktičnu primjenu znanja iz područja programiranja. Pravo sudjelovanja na natjecanju imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru. Studenti se mogu prijaviti u timovima od najviše tri člana.

Natjecatelji svoje ideje trebaju izraditi u obliku web aplikacija (administracije) i mobilnih aplikacija, uz korištenje API-ja dostupnog na smart.sum.ba. Dozvoljeno je korištenje gotovih programskih paketa (frameworks, libraries) i svih programskih jezika.

Stručno povjerenstvo pratit će predstavljanje i ocjenjivati projekte. Stručno povjerenstvo koje će pregledavati radove ocjenjivat će projekte prema sljedećim kategorijama i pripadajućim elementima: Tehnička izvedba (50%), Dizajn UX/UI (30%) i Prezentacija (20%).
 
Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Mostaru na mail sumit@sum.ba. Prilikom prijave potrebno je poslati projektnu dokumentaciju, poveznica projekta na Git-u, poveznica projekta (administracija i poveznica na Google play) te podatke članova tima (ime, prezime, e-mail,
br. indeksa, fakultet, studij).

Mentoriranje prijavljenih ekipa - prezentacija idejnih rješenja i konzultacije s mentorom bit će održano 5. ožujka, a prezentacija rješenja u okviru projekta “Smart Campus” 19. ožujka 2020. godine. Prezentacija pred povjerenstvom će trajati 20 min. Nakon prezentacije povjerenstvo bira pobjednika.

Pobjednička aplikacija bit će predstavljena na Mostarskom sajmu.

Nagrada za pobjedničku ekipu - MOBITEL za svakog člana tima (sponzor HT ERONET) te prigodne nagrade za sve natjecatelje. Partneri natjecanja i cijelog projekata su HT d.d. Mosta i Ericsson Nikola Tesla.

Članovi stručnog povjerenstva su predstavnik IT Centra Sveučilišta u Mostaru, predstavnik tvrtke Ericsson Nikola Tesla i predstavnik HT d.d. Mostar.

Više informacija na sumit.sum.ba/natjecanje.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije