ŠOKIRAO JU NJEGOV POSTUPAK

Prekinuo s djevojkom jer mu se nije svidjelo kako stavlja inćune na pizzu: ‘Totalno me zbunio...’

29.11.2022.
u 16:21

Prekidi veza, pa čak i onih kratkotrajnih, mogu biti vrlo neugodni, bolni i prepuni drugih emocija. Jedna žena ispričala je kako je nedavno primila ranojutarnju poruku od muškarca s kojim je izlazila nekoliko tjedana, u kojoj je pisalo da želi okončati njihovu vezu zbog njezinog izbora dodatka za pizzu, piše Mirror.

Zbunjena žena tvrdi da je njihova veza bila poprilično dobra i da se nadala da će postati ozbiljno, pa je bila zaista iznenađena kada je dobila tako oštru poruku od njega u 7 ujutro. U poruci je tvrdio da ne može prijeći preko toga što je na svoju pizzu stavila inćune, te da mu se zbog toga pomalo 'zgadila'.

Žena je na objavi na Mumsnetu stavila i njegovu poruku koja je glasila: "Bok, nadam se da si lijepo provela noć. Ne vidim da se naša veza može nastaviti i mislim da nemamo budućnost. Samo ti želim reći kako se osjećam. Stvar s inćunima stvarno mi je zadala muku i ne mogu nikako prijeći preko toga. Nadam se da ponekad možemo izaći samo kao prijatelji."  Korisnike je upitala što misle o njegovom postupku, a priznala je i da je potpuno zbunjena, te da se pita postoji li još nešto što mu smeta u vezi nje, osim inćuna. No, mnogi su ju brzo uvjerili da je dobro da ga se riješila. - Oprosti, ali zvuči kao kreten. Nije pristojno nekog ostaviti preko poruke. Mislim da ste 'izbjegli metak' - napisala je jedna korisnica. "Ne znam radi li se samo o inćunima, ali recite mu da cijenite što je iskren i što vam je dao do znanja kako se osjeća", komentirala je druga, dok je treća dodala: "Imam osjećaj da je to s inćunima dodao samo kao šalu. Čini mi se da je samo odlučio da niste prava za njega."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije