Naslovnica Vijesti

Predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti FBiH bez rješenja za probleme u FBiH

13. ožujka 2018. u 16:58 0 komentara 134 prikaza
Foto: Fena

U Uredu predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare završeni su treći po redu razgovori o funkcioniranju vlasti u Federaciji, na kojima nije došlo do konkretnih rješenja za aktualne probleme. Predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti u FBiH dogovorili su ponovni susret za sedam dana i da u međuvremenu obave dodatne konsultacije.  

Glavna prepreka je, prema riječima šefa Kluba Saveza za bolju budućnost u Zastupničkom domu Federalnog parlamenta Nasira Beganovića, imenovanje direktora Porezne uprave, zbog čega je i prekinuta posljednja sjednica Vlade FBiH. 

- Problem je u funkcioniranju Vlade Federacije BiH odnosno navedenog imenovanja. To je očito jedna nepremostiva prepreka u ovom današnjem trenutku - rekao je Beganović nakon sastanka dodajući da je riječ o problemu u funkcioniranju vlasti na relaciji SDA - HDZBiH. 

Na današnjem sastanku očekivalo se da dođe do dogovora, između ostalog, o održavanju sjednica Vlade FBiH i domova Parlamenta FBiH.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.