"OTROVNO"

Poslao djevojci nevjerojatne upute za ponašanje: Moram odoboriti što smiješ odjenuti...

13.08.2019.
u 20:45

Ono što su mnogi "na prvu" primijetili, jest da je muškarac pravi "control freak", odnosno, ima jaku i "otrovnu" opsesiju za kontroliranjem.

Jedna je djevojka na Twitteru objavila listu "pravila ponašanja" koje joj je poslao njen, sada već bivši dečko, prije jednog njenog izlaska. A onda ju je - prevario! 

Zoe Scholefield objavila je screenshot poruke njenog bivšeg dečka koji joj je poslao upute za ponašanje, i to čak njih 12, u slučaju da odluči izići s prijateljicama. 

Ono što su mnogi "na prvu" primijetili, jest da je muškarac pravi "control freak", odnosno, ima jaku i "otrovnu" opsesiju za kontroliranjem. Djevojka je uz objavu posta navela kako je njen dečko sada bivši koji ju je, nakon navedenih opsesivnih uputa za njeno ponašanje, i sam prevario. 

Njena objava na Twitteru podjeljena je 3000 puta, a 34 tisuće ljudi stisnulo je "sviđa mi se". 

1) Pazi kako plešeš

2) Nemoj se napiti

3) Izbjegavaj muškarce i ako netko dođe pričati s tobom, reci mu da imaš dečka

4) Pazi da ti netko ne ubaci nešto u piće

Tri iduće poruke su povezani s nekim nedavnim događanjima, a naveo je i da s njom u sobi mogu biti samo njene tri prijateljice. 

8) Moraš mi reći sve što se događa i biti spremna sve objasniti

9) Uvijek mi pošalji fotografije sebe od naprijed i odstraga da vidim kako si odjevena da vidim odobravam li takav outfit i možeš li u tome izići.

10) Iako spavam, uvijek mi pošalji poruke tako da ih mogu vidjeti ujutro kada se probudim

11) Ako nađeš vremena, nazovi me, najbolje preko video poziva, ali me svakako prije toga obavijesti da me namjeravaš nazvati

12) Ako možeš, na video pozivu mi pokaži svoju sobu prije nego odeš na spavanje da vidim jesi li u sobi sama.

Mnogi su komentirali kako je ovakav način ophođenja sa svojom djevojkom alarm za bijeg jer bi joj dečko trebao samo poželjeti laku noć, a sve preko toga, posebice ovakva lista pravila ponašanja koju je on zamislio, je itekako znak opasnog ponašanja, odnosno, opsesivnog ponašanja muškarca prema ženi. 

"Kontrola i opsesija nisu ljubav!" 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?