RODILA U KADI

Porodio je suprug nakon što su je iz rodilišta poslali kući jer je došla prerano?!

ABC NEWS
18.09.2019.
u 14:20

Rodila sam zdravog dječaka i zato nisam toliko ljuta. Da su se stvari zakomplicirale, mislim da bi cijela situacija bila nešto drugačija, iskrena je LeAnne.

LeeAnn Beinaime iz Portsmoutha u Engleskoj osjetila je jake trudove i otišla u bolnicu jer je mislila kako je vrijeme za porod. Na njezino iznenađenje, iz bolnice su je poslali doma, uz napomenu da se vrati tek kada neće moći hodati i govoriti od bolova, a na kraju je rodila doma u kad. Porod je izveo njezin muž Leo. 

U bolnici su čekali četiri sata da dođu na red, a tada su im rekli da su prerano stigli. Vozili su se pola sata do kuće ni ne znajući što ih čeka. 

"Da mogu sve ponoviti, napravio bih neke stvari drugačije. Sjedili bismo u čekaonici bolnice i ne bismo otišli. Stavili bismo šator tamo i kampirali", rekao je suprug za Metro. 

LeAnne je kada su stigli doma osjetila sve jače trudove koje je pokušala odgoditi dok ne dođe hitna pomoć. Ipak, nije mogla čekati dulje i Leo je morao pomoći. Sjela je u kadu, a Leo je nazvao hitnu i čekao uputstva. Sve se događalo vrlo brzo i instiktivno.

"Rodila sam zdravog dječaka i zato nisam toliko ljuta. Da su se stvari zakomplicirale, mislim da bi cijela situacija bila nešto drugačija", rekla je LeAnne.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?