ArcelorMittal Zenica

Ponovno reducirano grijanje stanova u Zenici

grijanje
17.01.2017.
u 10:56

Iz tvrtke ArcelorMittal Zenica jutros je priopćeno da je ponovno uočen novi kvar na kotlu kojim se proizvodi toplotna energija za daljinsko zagrijavanje stanova i poslovnih prostora u tom gradu.

- Na kotlu broj 2. ponovno je uočeno curenje, ali kotao nastavlja s radom i mi pažljivo pratimo sve radne parametre postrojenja. U ovom trenutku situacija je stabilna i pod kontrolom, a naši stručnjaci trude se pronaći način saniranja ovog kvara. Nadamo se neće doći do obimnijeg curenja kotla, iako je za nas svaki problem oko kotlova velika briga zbog naše proizvodnje i grijanja grada. U ovom trenutku je reducirana isporuka toplote za daljinsko grijanje prostora - kazala je za Fenu menadžerica za komunikacije te kompanije Dijana Božić-Srdanović.

Ovaj kotao je bio u kvaru od 8. januara i počeo je s radom u nedjelju, a uposlenici Javnog poduzeća "Grijanje" Zenica tijekom protekla dva dana uspjeli su stabilizirati isporuku toplote u gradskoj mreži.

Zbog većih kvarova na sekundarnoj distributivnoj mreži neki stanovi i poslovni prostori i nakon toga ostali su i dalje hladni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?