BRAK NA KUŠNJI

Pomislila je da ju suprug vara, ali ni u snu joj ne bi palo na pamet što se zapravo događa

Getty Images
25.08.2019.
u 19:30

Kada ga je upitala 'tko je ona', Warren je briznuo u plač. Rekao je supruzi da ju previše voli da od nje sakriva tako važne stvari.

Nakon deset godina braka Kelly Allen primijetila je da se njezin voljeni suprug počeo ponašati drugačije. Stalno je sakrivao mobitel, a kada je Kelly pronašla ruž u njegovom autu znala je da je vrijeme za jedan ozbiljan razgovor. Isprva je tužna žena mislila da ju Warren (38) vara, ali ta pretpostavka bila je daleko od istine. 

Kada ga je upitala 'tko je ona', Warren je briznuo u plač. Rekao je supruzi da ju previše voli da od nje sakriva tako važne stvari. A onda je priznao da u njegovom životu ne postoji druga žena, nego da je on - žena. Kelly nije bilo jasno što se događa pa je Warren krenuo od početka, prenosi Metro.

Prvi put je shvatio da je drugačiji kada je bio u pubertetu kada nije želio da se njegovo tijelo razvije u tijelo odraslog muškarca. Situacija se malo promijenila kada je zavolio Kelly, ali sebe oduvijek doživljava kao ženu imena Zoey. Kelly je počela plakati misleći da će ova činjenica okončati njihov brak i živote njihove dvije kćeri. Međutim, shvatila je da toliko voli svoga supruga da joj nije bitno nalazi li se on u tijelu žene ili muškarca. Warren, tj. Zoey je uskoro počeo piti hormonsku terapiju, a sprema se i na operaciju promjene spola. 

Nakon toga će ovi supružnici imati novo vjenčanje, ovoga puta s dvije mladenke. 

- Veza nam je jača nego ikad - poručila je Zoey koja ne zna kako bi kroz sve prošla bez podrške svoje supruge. Kćerima su objasnili da je tata i dalje ovdje, ali mu tijelo izgleda drugačije.

- Još uvijek smo sretna obitelj - zaključila je Kelly koja priznaje da se ponekad osjeća ranjivo zbog pritiska okoline.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?