KAKVE IDEJE

Poludjele mladenke: Tražila djeveruše da nose kontaktne leće u boji. Razlog? Ovaj...

16.01.2019.
u 21:45

"Leće mogu izazvati iritaciju oka, možda su nekome neugodne za nošenje...", tek je jedan od komentara.

Sve češće čujemo kako mladenke imaju zaista neobične zahtjeve kada je riječ o organizaciji njihova najljepšeg dana u životu. Čini se kako bi uskoro mogle svrgnuti s trona trudnice za koje se učestalo govori da imaju "nevjerojatne prohtjeve".  

Još jedna u nizu takvih mladenki zatražila je od svojih djeveruša da na dan njena vjenčanja nose kontaktne leće u boji. I za to, smatra mladenka, postoji jako dobar razlog. 

Za svoje je djeveruše odabrala haljine jarko žute boje. U želji da boje na njenu vjenčanju budu savršeno usklađene, došla je na ideju da njene djeveruše nose kontaktne leće. I to u smeđoj boji kako bi se uskladile s bojom haljine.  

Mladenka je svoju ideju objavila na Facebooku, piše Metro, a slijedile su brojne reakcije kako ta ideja nije nimalo privlačna i ne postoji opravdan razlog za takvo nešto. 

"Leće mogu izazvati iritaciju oka, možda su nekome neugodne za nošenje...", tek je jedan od komentara. 

Neke su žene napisale kako je nerealno tražiti takvo nešto od drugih, a jedna je u komentaru napisala: Nemam plave oči, ali ipak: Neka ide kvragu!  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?