BOŽIĆNI BLAGDANI

Pokazuje li kraljica ovom gestom da joj je Meghan draža od Kate?

13.12.2017.
u 16:15

Kraljica Elizabeta pozvala je zaručnicu princa Harryja na božićnu proslavu, a Kate prije sedam godina nije dobila takav poziv iako je tada bila zaručena za princa Williama.

Kraljica Elizabeta II dosad se čvrsto držala pravila i običaja kraljevske obitelji, ali izgleda da pomalo popušta i pristaje na kompromise.

Iz Kensingtonske palače britanskim medijima stigla je potvrda kako će i zaručnica princa Harryja, glumica Meghan Markle sudjelovati na trodnevnoj božićnoj proslavi kraljevske obitelji u Sandringhamu.

Božićni blagdani bit će prilika za Meghan da upozna cijelu kraljevsku obitelj, a neobično je to što kraljica ovakav poziv nije uputila Kate Middleton prije sedam godina iako je Kate tada već mjesec dana bila zaručena za princa Williama. Britanski mediji naglašavaju kako je kraljica ovim pozivom potvrdila da poštuje Harryjev odabir i da poštuje Meghan. Protokol kraljevske obitelji za Božić je takav da se cijela kraljevska obitelj okupi u palači u Sandringhamu i zatim odlaze na misu koja traje 45 minuta.

Meghan će kao i ostale ženske članice obitelji na misu doći sa šeširom, a kasnije kada se vrate u palaču članovi kraljevske obitelji druže se sa stanovnicima. Na svečani ručak Meghan će doći u toaleti, a princ Harry u odijelu jer je i to običaj koji obitelj poštuje godinama.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?