STANJE NA CESTAMA

Pojačan promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine

15.01.2022.
u 18:28

Zbog pada temperature tijekom noći poledica se može očekivati, kako na dionicama puteva u višim planinskim predjelima, tako i u nižim predjelima, posebice na mostovima i prilazima tunelima, upozoravaju iz BIHAMK-a

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnom prijelazu Bosanska Gradiška. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK).

Zbog pada temperature tijekom noći poledica se može očekivati, kako na dionicama puteva u višim planinskim predjelima, tako i u nižim predjelima, posebice na mostovima i prilazima tunelima.

Upozoravaju i na učestale odrone na brojnim dionicama. Na magistralnom putu Livno - Šuica skreću pozornost na izlaske divljih konja na kolovoz, naročito u večernjim i jutarnjim satima. Apeliraju na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic - Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23.30 do 4.30 sati) promet obustavlja.

Na magistralnom putu Jajce - Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-6 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice Metaling).

Od ostalih puteva sa aktualnim radovima iz BIHAMK-a izdvajaju puteve: Olovo - Kladanj (Olovske Luke), Jablanica - Mostar (dionica od Komadinovog vrela do mosta Begića i Begovića), Grude - Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac - Hutovo (u mjestu Cerovica).

Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralnog puta Foča - Goražde (u mjestu Filipovići) prometuje se usporeno, jednim prometnim trakom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?