"SABLASNA FIGURA"

Pogledala staru obiteljsku fotografiju pa se šokirala: Ovo je jeka iz budućnosti

21.09.2018.
u 12:45

Laura kaže da je slika koja je snimljena 2008. godine u njenoj staroj kući jednostavno "neobjašnjiva".

Majka dviju curica je ostala šokirana kada je uočila "sablasnu figuru" koja je stajala iza njene kćeri na fotografiji snimljenoj prije 10 godina. 

Laura Cisse (38) primijetila je jednoj staroj fotografiji osobu koja vreba iza njene kćeri Ayeshe, koja je tada imala pet godina. Odmah je pomislila da je riječ o njenoj najmlađoj kćeri Sophie, no ubrzo se sjetila na ona uopće nije rođena kada je ova fotografija snimljena. 

Laura kaže da je slika koja je snimljena 2008. godine u njenoj staroj kući jednostavno "neobjašnjiva".

 

 

 

- Curica izgleda poput Sophie. Ovo je vrlo čudno. Kada sam prvi put pogledala sliku nakon jako dugo vremena, zapitala sam: "Što Sophie radi tamo? Nikad je nisam vidjela na toj slici ". Onda sam shvatila da se nije ni rodila kada smo napravili ovu fotografiju. To ne može biti ona, priča Cisse. 

- Možda je to jeka iz budućnosti ili nešto slično.  Netko na poslu je rekao kako se vjerojatno radi o glavi lutke, ali to je nemoguće, Ayesha nije imala lutke, objasnila je.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?