objavljen popis

Pogledajte najbolje europske zemalje za one s manjim budžetom, dvije su iz regije

29.03.2023.
u 08:14

Zemlje iz regije koje su se našle na ovom popisu su Slovenija (na trećem mjestu) i Crna Gora (na petom mjestu)

Web stranica za putovanja TravelAwaist objavila je popis najboljih europskih zemalja za ljude s manjim budžetom, a na popisu su se našle i dvije države iz regije.

Oni su naveli kako ove zemlje savršene za putnike koji traže kulturu, povijest i prirodne ljepote, a ne žele potrošiti mnogo novaca na putovanja.

Tako se na prvom mjestu našla Mađarska sa svojim glavnim gradom Budimpeštom. Iako se Mađarska smatra jednom od najskupljih zemalja za posjetiti u istočnoj Europi, ona je i dalje jedna od najjeftinijh lokacija u Europi, koje pruža bogatu kulturu i odličnu gastronomsku ponudu, piše Klix.ba

Zemlje iz regije koje su se našle na ovom popisu su Slovenija (na trećem mjestu) i Crna Gora (na petom mjestu). Glavni grad Slovenije Ljubljana opisali su kao jedan od najpodcijenjenijih europskih gradova, čije su cijene muzeja i značajnih mjesta izuzetno niske zbog nedostatka turista.

Ipak za Crnu Goru tvrde kako je moguće potrošiti nešto više, jer pruža luksuzne smještaje. Budva, Kotor i Herceg Novi su mjesta koja bi trebalo posjetiti, a navode kako se ne bi trebao propustiti i Tivat, jer se tu nalazi, kako kažu, najbolji burek i pite.

Na popisu su se pronašle još i Slovačka koju smatraju domom brojnih mjesta svjetske baštine UNESCO-a te Portugal, gdje su naveli kako ova država nudi dosta besplatnih atrakcija kao što su tvrđave i muzeji.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije