Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Počinje s radom novi šalter Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a

23. listopada 2020. u 16:30 0 komentara 139 prikaza

S ciljem povećanja dostupnosti usluga osiguranicima, u ponedjeljak, 26. listopada počet će s radnom novi izdvojeni šalter Zavoda zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Izdvojeni šalter Zavoda koji pripada Područnom uredu Mostar smješten je na adresi Bulevar narodne revolucije br. 43. u Mostaru (preko puta Doma zdravlja Mostar, na Bulevaru).

Radno vrijeme spomenutog šaltera, kao i svih područnih ureda Zavoda, je od 7.30 do 15.30 sati, a rad sa strankama od 8 do 15 sati.

Naime, s početkom pandemije prouzročene koronavirusom, prestao je s radom šalter Zavoda smješten u Domu zdravlja Mostar (Hrvatskih branitelja b.b. - Bulevar). Kako nije bilo uvjeta da šalter ponovno počne s radom na istoj adresi rukovodstvo Zavoda se pobrinulo da lokacija novoga šaltera bude u neposrednoj blizini.

Iz Zavoda mole osiguranike da se prilikom posjeta šalteru i područnim uredima Zavoda, zbog epidemiološke situacije prouzročene koronavirusom pridržaju svih propisanih mjera sigurnosti.

Za sve dodatne informacije osiguranici se mogu obratiti na brojeve telefona 036 446 407 i 036 446 408.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.