sjednica

Počela sjednica Vlade Federacije BiH

Fena
14.12.2017.
u 13:27

Članovi Vlade Federacije BiH će na današnjoj sjednici, koja je počela u Mostaru, razmatrati nekoliko zakonskih projekata, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Federalne vlade.

Riječ je o Nacrtu zakona o mirovinsko, i invalidskom osiguranju, nacrtima Proračuna FBiH za 2018. godinu i Zakona o njegovom izvršavanju, Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Proračunima u FBiH, Nacrtu zakona o mirnom rješavanju sporova i Prednacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o vodama.

Bit će razmatrani Financijski plan Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2018., s projekcijama za 2019. i 2019. godinu, kao i Prijedlog uredbe o mjerilima za obračun naknade za korištenje cestovnog zemljišta i naknade za obavljanje pratećih djelatnosti na autocestama i brzim cestama u FBiH.

Na inicijativu Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, u dnevni red je uvršten prijedlog za dodjelu grant sredstava s ciljem uplate dopriniosa za MIO za pet radnika KTK Visoko d.d. Visoko i 25 radnika Željezare Zenica d.o.o Zenica, kojima bi, na taj način, bio omogućen odlazak u mirovinu.

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti je, za današnju sjednicu Vlade FBiH, pripremilo i informaciju o upisu učenika u osnovne i srednje škole u školskoj 2017./18. godini u FBiH.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?