ŠIROKI BRIJEG

Ovogodišnje izdanje Street Food Festa donosi brojne sadržaje

29.06.2022.
u 09:44

Street Food Fest (SFF) koji je sa svoja prva dva izdanja pobrao simpatije svih ljubitelja dobre hrane, zabavnog programa i kvalitetne glazbe ove se godine održava od 22. do 24. srpnja, a kako je Feni najavio Mario Mandić, jedan od organizatora festivala posjetitelje i ove godine očekuju brojni sadržaji i bogat glazbeni program koji će dodatno upotpuniti nastupi Vojka V i Nene Belana i Fiumensa.

Istaknuo je kako su se i u ovom izdanju potrudili obogatiti sadržaj s posebnim fokusom na dnevne programe koji su zanimljivi cijeloj obitelji.  

- Svake se godine trudimo unaprijediti i poraditi više na programu za djecu. Cilj nam je da dnevni program više bude usmjeren na njih i obitelji. Tako da se može očekivati bogat program za djecu, animacije, kvizovi, a na više kutaka bit će i dosta sadržaja za njih. Prema tome, svi oni koji na Street Food Fest dođu s djecom imati će što vidjeti i sigurni smo da će se dobro zabaviti – kazao je Mandić.

Po njegovim riječima, svake godine novim idejama nastoje unaprijediti festival i na neki novi i bolji način ga oblikovati za sljedeće izdanje.

- Po završetku festivala mi već krećemo raditi za sljedeću godinu i razmišljati što nije bilo dobro, što možemo popraviti i na čemu treba poraditi, ako vidimo određene probleme ili nedostatke. Mi slušamo mišljenja, volimo čuti kritike i to nas na neki način čini jačima i daje nam poticaj za nove ideje koje će zaživjeti na sljedećem izdanju festivala. Ove godine svi posjetitelji moći će vidjeti drugačiji program, neke nove detalje u odnosu na lani i dosta bogatiju ponudu – naglasio je.

Osvrnuo se i na izlagače koji će ove godine ponuditi široku paletu svojih jela posjetiteljima.

- Ove godine imamo više izlagača u odnosu na prethodnu godinu. Što se tiče ponude hrane, imat ćemo devet izlagača, uključujući i Marshall’s Gelato iz Sarajeva koji je u kutu za sladoled – kaže Mandić. 

Napomenuo je kako svi izlagači dolaze iz BiH i Hrvatske te da se radi o dosta jakim imenima u toj industriji.

Izlagači iz Hrvatske su dosta jaka imena, poput prošlogodišnjeg pobjednika Reshetka Internationala te dubrovačkog 'Food Bar Guloso' koji je pobijedio na prošlogodišnjem Zagreb Burger Festivalu, dodaje.

Potom je najavio domaće snage, kao što su Profa23 Asian Food i pobjednik prvog izdanja Hotel Park, zatim Kodiak burger&steak iz Banja Luke, Von Herzog iz Mostara, Shankly’s Pub iz Mostara i još jedan novi izlagač ove godine - Hajdučke Vrleti s Blidinja.

Na Street Food Festivalu očekuje se i bogat glazbeni program, a organizatori su potvrdili imena koja će nastupiti na ovogodišnjem izdanju.

- Svake godine radimo na što jače glazbenom i zabavnom programu pa tako pripremamo i ovo izdanje. Ove nas godine očekuju nastupi Ultrazvuk banda iz Banja Luke. Također, nastupit će i poznati hrvatski reper Vojko V, a drugu večer Neno Belan i Fiumensi koji slave 25 godina karijere. Treće večeri s nama su domaće glazbene snage, nekoliko bandova iz Širokog Brijega i naš mladi pjevač Jozo Mikulić – zaključuje Mandić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?