OTKRILI NA REDDITU

Ovo su jela koja zaposlenici McDonalds`a ne bi pojeli

21.10.2018.
u 09:30

Na Redditu su neki zaposlenici McDonalds`a otkrili što oni sami nikada ne bi pojeli iz tog lanca restorana brze hrane

Bez obzira koliki ste ljubitelj brze hrane, vjerojatno ste se barem jednom zapitali bi li bilo dobro znati što se događa "tamo iza", odnosno kako se pripremaju vaša omiljena jela.  

Na Redditu su neki zaposlenici McDonalds`a otkrili što oni sami nikada ne bi pojeli iz tog lanca restorana brze hrane 

Pileći medaljoni ( nuggets) 

Neki zaposlenici otkrili su da se medaljoni prije serviranja drže određeno vrijeme, namješteno tajmerom, no istovremeno tajmer pokreće i grijač pa zaposlenici rijetko bacaju medaljone nakon isteka određenog vremena, i umjesto da pripreme nove, samo pokrenu tajmer još koji put. 

Pića iz aparata za kavu

Jedan zaposlenik otkrio je da je jako teško očistiti parat za kavu i slične aparate koje imaju,potrebno je oko 40 minuta za svaki pa u pojedinim restoranima se ti aparati čiste površno ili rijetko. 

Filet - O- Fish

Sendvič s oslićem je jedno od jela koje se također podgrijava, kao i pileći medaljoni, pa u kombinaciji s tartar umakom, sirom i ribom koja stoji neko vrijeme, možda nije dobar izbor. Pitajte prodavače da vam pripremi svježi sendvič, poručuje anonimni zaposlenik. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije