Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Otvorene prijave za Cross Border Coworking Conference

14. rujna 2021. u 10:33 0 komentara 43 prikaza

Prijave za dvodnevnu konferenciju, koja će u fokus staviti sve popularniji coworking koncept i digitalne nomade, napokon su otvorene – svoja mjesta već danas možete rezervirati na linku!

Cross Border Coworking Conference održat će se od utorka, 5.10. do srijede, 6.10.2021. godine u Budvi u predivnom ambijentu hotela Splendid, a okupit će lokalno, regionalno i svjetski poznata imena koja su već godinama dijelom ove priče. Oni će kroz dva dana programa sa svim sudionicima podijeliti svoja iskustva o konceptu digitalnih nomada, potencijalu zemalja Zapadnog Balkana, životu digitalnih nomada u regiji, regionalnoj coworking sceni, utjecaju globalne pandemije na ovaj sektor, izazovima s kojima se susreću coworking menadžeri, ali i mnogim drugim aktualnim temama. Dvanaest tema, više od dvadeset govornika te bezbroj prilika za druženje i umrežavanje samo su neki od razloga za prijavu na jednu od najiščekivanijih konferencija u regiji!

Konferencija će okupiti regionalne coworking menadžere, coworkere, digitalne nomade, freelancere, ali i relevantne organizacije i institucije koje igraju značajnu ulogu u stvaranju povoljnijeg poslovnog okruženja u regiji. Ova konferencija samo je jedan od alata kojim će se potaknuti dijalog i networking između pojedinaca i organizacija koji zajednički mogu regiju pretvoriti u područje zanimljivo digitalnim nomadima, ali i drugim pojedincima koji mogu doprinijeti regionalnom razvoju.

Sudjelovanje na konferenciji, čiji je detaljan program moguće pronaći na službenoj stranici, je potpuno besplatno. Konferenciju zajednički organiziraju Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA Tehnološki Park kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.