čitluk

Otvorena nova upravna zgrada 'Delta Security' u Čitluku

17.05.2018.
u 16:08

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije svjesna problema, uvjeta i okruženja u kojemu živimo, od početka je snažno opredijeljena ka stvaranju preduvjeta za ubrzaniji gospodarski razvitak naših lokalnih zajednica, otvaranje novih poslovnih objekata i što je najznačajnije novih radnih mjesta.

S našim lokalnim zajednicama pokušavamo na različne načine rješavati te probleme, a osobito onaj najbolniji - problem nezaposlenosti zbog čega zabrinjavajuće veliki broj, poglavito mladih ljudi, odlazi u inozemstvo u potrazi za poslom i boljim životom.

Zadovoljstvo mi je istaknuti kako se općina Čitluk može svrstati u red onih lokalnih zajednica koje se, barem donekle, uspijevaju oduprijeti takvim negativnim trendovima, a za to su svakako najzaslužniji čitlučki poduzetnici među kojima su i vlasnici tvrtke Delta Security.

Danas kada s njima dijelimo zajedničko zadovoljstvo  povodom otvaranja njihove nove upravne zgrade,  s pravom se možemo nadati kako smo svi zajedno na dobrom putu da zaustavimo te odlaske i da  nam u sljedećim godinama svima bude bolje.

Nova upravna zgrada potvrda je i vjere u bolju budućnost, ali i spremnosti da, unatoč brojnim rizicima, ulažu u svojoj općini što je prepoznalo i Općinsko vijeće Čitluka koje je donijelo odluku da upravo tvrtka Delta Security dobije godišnju nagradu Općine Čitluk za iznimno postignuće i doprinos razvitku gospodarstva u općini“, kazao je danas, otvarajući novu upravnu zgradu „Delta Security“- Agencija za zaštitu ljudi i imovine, dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

Čestitajući Marinku Barbariću, predsjedniku Uprave, Anti Zebiću, direktoru i njihovim suradnicima i svim uposlenicima na dosadašnjim uspjesima i predanom radu za više od 1200 klijenata koji su im ukazali povjerenje i zauzvrat dobili sigurnost, predsjednik Herceg istaknuo je „ kako smo svjesni odgovornosti posla koji radite a još više problema s kojima se  nosite u svakodnevnom radu te ćemo nastaviti raditi na stvaranju privlačnijeg i sigurnijeg poslovnog okruženja za Vas ali i za sve poduzetnike koji rade ili će raditi na području HNŽ“.

Na svečanosti otvaranja nazočili su i ministri u Vladi HNŽ: Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova i Stjepan Krasić, ministar prometa i veza.

Inače, „Delta Security“ djeluje od 2000. godine te na prostoru BiH osigurava preko 1500 gospodarskih, javnih, kulturnih, športskih, vjerskih, obiteljskih i drugih objekata i upošljava oko 340 djelatnika, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?