ŽO HDZ BiH ŽSB

Osigurati sredstva za pomoći i sanaciju štete po žitelje i gospodarstvo Središnje Bosne

30.03.2020.
u 21:01

Sjednica Predsjedništva Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB održana je u proširenom sastavu. Razmatrana je aktualna situacija koja se odnosi prije svega na pandemiju koronavirusa (COVID – 19) i posljedice pandemije koje se odnose na Županiju Središnja Bosna.

Na žurnoj sjednici, Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB donijelo je sljedeće zaključke:

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna:

1. Podržava i daje potporu Vladi ŽSB, Kriznom stožeru i svim institucijama koje aktivno rade na suzbijanju pandemije koronavirusa i sprječavanju krize koje širenjen virusa može izazvati u ŽSB. Svim našim dužnosnicima se daje preporuka da nastave kao i do sad aktivno i nesebično davati svoj doprinos.

2. Traži da se Sabor ŽSB organizira za rad u ovim okolnostima uz pridržavanje svih propisanih uvjeta zaštite kako bi nesmetano donosili neophodne zakone u okolnostima proglašene nesreće, a u interesu svih stanovnika ŽSB.

3. Svi zajedno moramo osigurati da sva sredstva i resurse kojima Županija Središnja Bosna raspolaže stavimo u funkciju pomoći i sanaciju štete koja će nastati po žitelje i gospodarstvo da se što prije vratimo ka normalnom funkcioniranju života u zajednici.
Predsjedništvo ŽO HDZ BiH ŽSB poziva sve stanovnike na poštivanje mjera na sprječavanju širena koronavirusa, priopćeno je iz ŽO HDZ BIH ŽSB. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?