Upravni odbor

Opća bolnica ne može sama preuzeti vođenje izolatorija

06.08.2020.
u 21:36

Direktor Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah  Nakaš“ prof. dr. Ismet Gavrankapetanović upoznao je Upravni odbor ove ustanove o sastanku o aktuelnoj situaciji vezanoj za pandemiju Covid-19.

- Opća bolnica s jednim infektologom i s obimom posla koji je impresivno povećan od uvođenja novog načina rada, nije u mogućnosti samostalno preuzeti vođenje izolatorija na Bjelavama, a da ne trpe pacijenti Sarajevske županije - navodi se u priopćenju Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah  Nakaš“ .

Dodaje se kako Opća bolnica može samo participirati, zajedno s ostalim zdravstvenim ustanovama u zbrinjavanju covid pozitivnih pacijenata, a u drugim okolnostima, ni kadrovski ni kapacitetom to nije u stanju.

- Upravni odbor odlučno odbija sve insinuacije i napade i optužbe koje stižu od menadžmenta Kliničkog centra zbog neformiranja izolatorija u krugu Opće bolnice. Ovaj objekt nije vlasništvo Opće bolnice nego Zavoda za javno zdravstvo SŽ- navodi se između ostalog u priopćenju. 

Napominje se kako Opća bolnica poštuje preporuke i naredbe nadležnih. 

Upravni odbor Opće bolnice traži od svih sudionika u zdravstvenom sustavu da se ponašaju profesionalno i ne unose nepotrebnu paniku među građane - priopćeno je iz Opće bolnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?