SARAJEVO

Održana videosesija Regionalnog ureda za suradnju mladih RYCO

18.09.2020.
u 13:34

Predstojnik ureda ministrice civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankice Gudljević, Davor Bošnjak, sudjelovao je u ime Ministarstva i kao član Upravnog odbora RYCO-a na video sesiji Regionalnog ureda za suradnju mladih.

Sesija je organizirana povodom četvrtog RYCO otvorenog poziva za projektne prijedloge, saopćeno je iz resornog ministarstva.

Regionalni ured za suradnju mladih utemeljen je 2016. godine. Otvaranje ovog ureda doprinijelo je jačanju veza među mladima u ovom dijelu Europe. Suradnja mladih uvijek doprinosi i dobrobiti društva, pa tako i ova kroz RYCO aktivnosti.

Četvrti otvoreni poziv za projektne prijedloge je vrsta jakog odgovora na prilike u kojima se nalaze sve kategorije društva pa tako i mladi, a koje je prouzročila pandemija koronavirusa.

Projekti iz BiH su uvijek prepoznatljivi i treba vjerovati da će kao takvi biti prepoznati i kod ocjenjivača projektnih prijedloga, što će dati vjetar u leđa bh. mladosti da se i u teškim uvjetima može dobro raditi i još više doprinositi zajednici.

Tijekom sesije, Bošnjak je u nekoliko navrata izrazio punu potporu radu RYCO ureda i svim njihovima naporima da promoviraju mlade na najbolji način. Izlaganje je završio riječima da se iskreno nada da će "odziv udruga koje se bave pitanjima mladih iz BiH na Četvrti otvoreni RYCO poziv biti još veći nego prethodnih godina“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije