Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Održana 5. redovita sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna

10. listopada 2019. u 15:15 0 komentara 140 prikaza

Sjednica je održana u proširenom sastavu s predsjednicima Općinskih odbora Mladeži HDZ-a BiH u Županiji Središnja Bosna. Sjednici je nazočio i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić. Na sjednici se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji u BiH te o proteklim i budućim aktivnostima na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini.

Predsjednik Županijskog odbora Mladeži Dario Plavčić je na početku sjednice pozdravio sve nazočne i informirao o proteklim aktivnostima na županijskom nivou. Razgovaralo se i o predstojećim radnim posjetama i aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH ŽSB.

Nakon predsjednika Plavčića, riječ je preuzeo predsjednik Mladeži HDZ BiH-a Mikulić koji je nazočne informirao o aktivnostima HDZ-a BiH na državnoj razini i o strategijama i prijedlozima za aktivnosti u YEPP-u. Sjednica je završena s konstruktivnom raspravom i nizom kvalitetnih prijedloga za nadolazeće aktivnosti.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.