korona odnosi živote

Od posljedica infekcije preminuo trener golmana Famosa Emir Hošić

23.08.2021.
u 13:12

Emir Hošić, trener golmana Fudbalskog kluba Famos Hrasnica, izgubio je bitku sa koronavirusom.

Tužnu vijest na društvenim mrežama objavile su njegove kolege iz JU Fond Memorijala Sarajevske županije.

- S dubokom tugom i žalom primili smo vijest koja nas je sve skupa još dublje potresla. Naš dragi kolega, prijatelj i prije svega jedna plemenita osoba, Emir Hošić, na žalost nije dobio bitku sa koronavirusom.

Iz dana u dan, skupa s obitelji pratili smo razvoj njegovog zdravstvenog stanja u nadi da će se sve završiti najbolje moguće. Međutim, na žalost svih nas, konačan epilog nije bio takav...

Članovima obitelji upućujemo izraze najdubljeg suosjećanja, u nadi da će prebroditi ovaj, prije svega za njih, ali i za nas nenadoknadiv gubitak, a Uzvišenog molimo da našem Emiru podari lijepi Džennet - navodi se u objavi kolektiva JU Fond Memorijala SŽ. 

Poznanici i prijatelji preminulog Hošića u nevjerici su dočekali vijest o gubitku mladog života.

- Od danas je Hrasnica siromašnija za jednog čestitog čovjeka. Otišao je naš prijatelj, komšija, insan, Emir Hošić. Pročitah vijest, pa se još ponadah da ja to nisam dobro shvatio, ne može Emir umrijeti, snažan je on, jak, pun duha. Nažalost istina je. Neka je vječni mir Tvojoj plemenitoj duši - napisao je jedan od Hrasničana na Facebooku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije