NOVI SLUČAJ

COVID-19: U Mostaru još jedan oboljeli

27.03.2020.
u 12:53

Od zaraženih virusom covid-19 u HNŽ-u, deset je pacijenata iz Mostara, 20 iz Konjica i jedan iz Čitluka

Novi slučaj koronavirusa zabilježen je u Mostaru, saznaje N1. Zasad još uvijek nije potvrđeno o kome se radi, te je li ovaj slučaj vezan za klaster iz SKB Mostar ili s BHANSA-om.

Stožer civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) potvrdio je u petak još pet slučajeva zaraze koronavirusom, čime je broj oboljelih u toj županiji porastao na 31. Tri su novozaražene osobe iz Konjica, a po jedna iz Mostara i Čitluka.

 - U protekla 24 sata na covid-19 testiran je 31 uzorak, od kojih je za HNŽ-e pet rezultata bilo pozitivno, izjavio je novinarima infektolog Jurica Arapović i dodao kako je trenutno osam pacijenata u izolacijskom bloku Klinike za infektivne bolesti u Mostaru, prenosi Fena. 

Od zaraženih virusom covid-19 u HNŽ-u, deset je pacijenata iz Mostara, 20 iz Konjica i jedan iz Čitluka. Prvi slučaj zaraze u toj županiji zabilježen je 17. ožujka u Mostaru, a prvi smrti slučaj u utorak kada je preminuo 53-godišnji muškarac iz Konjica.

U posljednja 24 sata u FBiH je testirano 65 uzoraka od kojih je osam pozitivno - Konjic (4), Mostar (1), Grude (1), Goražde (1) i Sarajevo (1).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?