Dragan Čović na predavanju u Zagrebu
Povratak na članak

Nitko nema pravo dijeliti Hrvate BiH, politički ustroj mora se racionalizirati

Komentari 5

DU
Deleted user
09:03 09.03.2018.

Sarajevo i ono 1.55 mil. muslimana koji su manjina ce se prilagoditi kako diktira zagreb i beograd.

VL
DY
dybala
11:54 09.03.2018.

Hrvatski član Predsjedništva BiH naglasio je kako je cilj osnivanja Hrvatskog narodnog sabora ujedinjenja svih Hrvata u susjednoj zemlji bez obzira na to žive li u Posavini, središnjoj Bosni ili Hercegovini. - Nitko nema pravo dijeliti Hrvate BiH - istaknuo je Čović A onda spomene vojsku i četiri generala od kojih su tri iz Hercegovine, toliko o jedinstvu Hrvata

VL
NO
normalan95
18:52 09.03.2018.

Biće, biće, neprijateljima BiH zora nikada nesviće!

VL
AA
aabbcc
00:47 10.03.2018.

Glasali ste za suverenu BiH, potpisali ste Dejton ! Opasnost od Islamisk. Republika isto sto i HB-e, dva zla za narod.__ Da se ne zaboravi Hrvate su pomagali Srbi u ratu sa Muslimanina a isto tako su dobro pomagali ii Muslimanima u napadu na Hrvate. Imali su Srbi sa Muslimanima 93 g. i zajednicku vojnu policiju ophodnju po muslimanskim djadama.... I vas na drugoj strani propustali...i isla ljubav dok sa ledja nisu poceli napadati. Kako ste glupavi i jedni i drugi bili da vam se Dodik jos i danas smije !

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.