Naslovnica Vijesti

Nitko ne zna zašto je Emina Erdogan u Beogradu izabrala baš ovo mjesto

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsjednika Erdogana - kazala je Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".
11. listopada 2017. u 20:12 0 komentara 1203 prikaza

Beogradski mediji danas se pitaju zašto je supruga turskog predsjednika Tayyipa Erdogana, tijekom njegova posjeta Srbiji, jučer posjetila i poznatu prodavaonicu slatkiša "Bosiljčić". 

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsjednika Erdogana. Jednostavno sam se pogubila, znala sam da su u Beogradu, ali nisam ni sanjala da će doći baš kod nas. Odmah sam pozvala gazdu i ispričala mu sve. Bila sam jako uzbuđena - kazala je Blicu Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".

Kazala je da je Emina na srpskom kazala "dobar dan" i priznala da je imala tremu. - Samo sam se usredotočila da odradim sve kako treba, da se ne osramotimo - kazala je Jovana. Prva dama Turske probala je rahatluk i čokoladne karamele, a kupila je gotovo sve što trgovina prodaje.  Nitko nije znao reći zašto je Emina izabrala baš tu beogradsku trgovinu bombonima. 


 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.