Potpisan ugovor vrijedan 197.379 KM za prvi kat zgrade

Nastavlja se izgradnja Dječjeg vrtića u Usori koju potpomažu i vlade FBiH i RH

01.12.2022.
u 20:26

U općini Usora sklopljen je tripartitni ugovor o izvođenju radova na projektu izgradnje zgrade Dječjeg vrtića, fazi III., Javna predškolska ustanova "Ivančica". Ugovor su potpisali općinski načelnik Zvonimir Anđelić i ravnateljica JPU "Ivančica" Edita Vuković Antolović kao naručitelji te direktor izabranog izvođača radova GD ZENIT iz Usore Jakov Jurišić.

Vrijednost ugovorenih radova je 197.379 KM s PDV-om, a obuhvaćaju izgradnju prvog kata zgrade vrtića. Usluge stručno-tehničkog nadzora pružat će AG Konstrukt iz Žepča, o čemu je također sklopljen ugovor. Potpisala ga je Angela Tadić, a vrijedan je 2925 KM s PDV-om.

Načelnik Anđelić i ravnateljica Vuković Antolović potpisali su prethodno i sporazum o zajedničkom sudjelovanju u realizaciji projekta izgradnje dječjeg vrtića - III. faze na lokaciji Žabljak u općini Usora. Općina Usora i JPU "Ivančica" time su se obvezali na sufinanciranje projekta s ukupno 200.304 KM tako što će Općina Usora osigurati 34.932,77 KM, a JPU "Ivančica" 165.371,23 KM.

Cilj sporazuma je pristupanje realizaciji navedenoga projekta sukladno odluci Vlade FBiH iz rujna 2021. i ugovoru o dodjeli potpore iz proračuna FBiH iz listopada 2021. te ugovoru sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan RH o financijskoj potpori za provedbu projekta izgradnje vrtića - III. faze iz kolovoza ove godine, navode iz Općine Usora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?