ODVRATNO

Naručila bodi s popularne stranice i dočekalo je prljavo iznenađenje

12.09.2019.
u 18:15

Svi obožavamo kupovinu preko interneta, ali moramo priznati kako je izrazito nezgodno to što odjeću ne možemo vidjeti prije nego nam dođe na adresu.

Neugodna situacija dogodila se britanskoj studentici koja je s popularne online trgovine Pretty Little Things naručila bodi.

Olivia Freeman ovaj je komad odjeće platila 18 funti i bila je neugodno iznenađena kada je vidjela da je zaštitna naljepnica na preponama pomaknuta.

- Otvorila sam ga i odmah bila prestrašena, jednostavno je odvratno. Zaštitna naljepnica je bila odlijepljena, a na njoj su bile dlake. Očito se radilo o stidnim dlakama jer su bile kratke i crne. Nakon toga ugledala sam i smeđe mrlje koje pokazuju kako je netko probao ovaj bodi bez da se pravilno obrisao- rekla je zgađena djevojka.

Sliku nesretne situacije je podijelila na Twitteru putem kojeg ju je kontaktirala tvrtka koja joj je uz ispriku ponudila povrat novca. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?