Tek se rodila, a već je složila 'facu'

Namrgođena beba je hit

23.02.2020.
u 17:45

Kad ju je liječnica nakon poroda carskim rezom počela lupkati po guzi da zaplače, tek rođena Isabela tako se ozbiljno namrštila da je njena prva fotografija već postala viralni hit i meme

Malena Isabela Pereira de Jesus, koja je 13 veljače u bolnici u Rio de Janeiru.rođena carskim rezom, vrlo brzo je pokazala što misli o lupkanju po guzi, kojim su je liječnici htjeli rasplakati, kako bi bili sigurni u to da joj pluća dobro rade. Umjesto da zaplače, urnebesno se namrštila! 

Video pogledajte OVDJE

Srećom, profesionalni fotograf Rodrigo Kunstmann, kojeg je za snimanje poroda angažirala mama Dajane de Jesus Barbosa, uspio je uhvatiti izraz lica tek rođene bebe. Fotografija je ubrzo postala viralna i pretvorena je u meme. Kunstmann je za brazilski magazin Crescer rekao da je liječnica morala čak 'zamoliti' bebu da zaplače, što je ona napravila, ali tek kad je prerezana pupčana vrpca, prenosi 24sata.hr

Kunstmann je podijelio seriju fotografija tih trenutaka, kao i video koji je snimao tijekom poroda.

Ponosna mama kaže da fotografija pokazuje koliko je njena beba hrabra. 

 

- Moje se dijete rodilo hrabro. I već je meme. Inače uvijek nabora čelo kad joj mijenjam pelene ili ju dojim - kazala je za lokalni list G1.

Malena Isabela trebala je biti rođena 20. veljače, no sama je odabrala svoj dan, i već time pokazala svoju osobnost, kaže majka.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije