ŠTO KAŽETE?

Najčudnije oporuke na svijetu: "Svoje igračke za seks ostavljam malom Jimmyju"

Shutterstock
23.08.2019.
u 16:15

Pojavili su se različiti zanimljivi odgovori, a teško je odabrati najbolji

Na društvenoj mreži Quora pojavilo se pitanje koje su najčudnije stvari koje su ljudi dobili oporukom, a odgovori su stvarno raznoliki. 

Kćerka je ispričala kako je njezin tata svojoj bivšoj ženi ostavio ventilator da se hladi u paklu. Napisao je kako će joj trebati tamo gdje ide. Steve je napisao kako sve ostavlja svojem psu, a kada on umre, onda sve dobiva njegov doktor. S druge strane, žena je za sobom ostavila cijelu ladicu seks igračaka svojem malom sinu Jimmyju, koji je tada imao samo pet godina. 

Shelbie Louise kaže kako radi s oporukama i najluđe što je vidjela je bilo kada je osoba napisala da zetu ostavlja 50 centi kako bi mogao kupiti uže i objesiti se. Također, dodao je kako njegova kćer neće dobiti ništa ako se razvede. Muškarac je umro u nesreći na brodu nedugo nakon što je to napisao, a njegova se kćer razvela nedugo nakon.  

Jedna je starica tražila da joj se probuši srce kako bi se uvjerio da je mrtva.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije