pretežito oblačno

Na Bjelašnici -7, u Neumu 11 stupnjeva

oblačno vrijeme
ilustracija
15.03.2020.
u 10:04

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežito oblačno vrijeme, a ponegdje u višim područjima istočne i jugoistočne Bosne pada slab snijeg.

Temperature zraka izmjerene u sedam sati iznosile su: Bjelašnica -7, Ivan Sedlo i Sokolac 1, Gradačac i Tuzla 3, Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Bugojno, Doboj i Sarajevo 4, Livno, Prijedor, Sanski Most, Srebrenica i Zvornik 5, Grude 8, Široki Brijeg 9, Trebinje 10, te Mostar i Neum 11.

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežito oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tijekom dana. Prije podneva ponegdje u istočnim, jugoistočnim područjima Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini su moguće slabe padaline.

U višim područjima susnježica ili snijeg, a u nižim kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temperatura od šest do 12, na jugu od 12 do 18 stupnjeva.

U Sarajevu pretežito oblačno vrijeme. Tijekom poslijepodneva postepeno smanjenje naoblake, a dnevna temperatura bit će oko devet stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije