Unaprijediti prijateljske odnose

Mostar i Osijek potpisuju Sporazum o prijateljstvu i suradnji

24.05.2022.
u 16:04

Potpisivanje Sporazuma o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Grada Osijeka bit će upriličeno u četvrtak, 26. svibnja, s početkom u 10.30 u mostarskog Gradskoj vijećnici. 

Sporazum, čiji je cilj unaprijediti prijateljske odnose, posebno na području gospodarstva, kulture, turizma, obrazovanja i sporta, potpisat će gradonačelnici Osijeka i Mostara Ivan Radić i Mario Kordić.

Uime Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije na svečanosti potpisivanja Sporazuma, između ostalih, prisustvovat će Ivan Anušić, župan Osječko-baranjske županije i Mato Lukić, zamjenik župana, a uime Grada Mostara Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara i Goran Bošnjak, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Prvu zajedničku aktivnost predstavnici dva prijateljska grada trebali bi imati već na sam dan potpisivanja Sporazuma, kada će sudjelovati na Međunarodnoj stručnoj konferenciji iz oblasti turizma i zaštite okoliša "Mostar – neotkriveni turistički potencijali", priopćeno je iz Grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije