LJUBAVNI PROBLEMI

`Moja cura više ne želi seks sa mnom...`

26.03.2019.
u 19:45

Monotonija u odnosu također je ubojica veze pa je potrebno i uvesti neke promjene kako bi se održala strast.

Nedostatak seksa u vezi mnogim je parovima problem s kojim se teško nose. Upravo zbog ovog razloga neke veze i dožive svoj kraj. 

Toga se boji i 32- godišnji muškarac koji je anonimno zatražio savjet od poznate terapeutkinje Deidre s portala The sun. Naveo je kako u posljednje vrijeme njegova, tri godine mlađa partnerica, nije zainteresirana za seks i vjeruje da je tu riječ o veličini njegova penisa.

Iako muškarci smatraju kako problemi ili nezainteresiranost za seks nastaju zbog veličine muškarčeva spolna organa, Deidre je pojasnila kako je to rijetko zaista i slučaj. Žene, naime, od seksa očekuju više od same penetracije. Predigra je vrlo važna i izmjenjivanje nježnosti, poput poljubaca, može biti intimnije nego sami seksualni odnos.

  Monotonija u odnosu također je ubojica veze pa je potrebno i uvesti neke promjene kako bi se održala strast. Uvijek je dobro razgovarati s partnerom i provjeriti u čemu je problem prije donošenja krivih zaključaka. 

Možda zapravo uopće nije problem u seksu, nego u nečem sasvim drugom? 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?